sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Hohhoijaa

Ompas ollut melkoinen viikko. Matti käy seurakunnan päiväkerhossa kaksi kertaa viikossa. Nyt on vain melkein joka toinen kerta jäänyt välistä milloin mistäkin syystä. On ollut neuvolan hutikäyntiä, auton hyytymistä yms. Ja sitten tämä viikko. Keskiviikkona en vienyt Mattia kerhoon, koska juuri kun piti lähteä, Matti kupsahti keittiössä. Löi päänsä laatikon vetimeen. Ja sitten vähän takaraivoakin lattiaan. En sitten lähtenyt viemään itkevää poikaa kerhoon. 
No perjantaina oltiin lähdössä viemään Hennaa kerhoon. Ja taas. Juuri kun olisi pitänyt lähteä, Matti sukelsi eteisen kaapin alareunaan pää edellä. Patti oli niin pahannäköinen, että Lähdin heti viemään Mattia päivystykseen. Heti= Heittelin tavarat kyytiin+ Naapuri vei Hennan kerhoon + kurvasin Onnin naapuriin hoitoon. Matti oli hereillä sairaalalle asti. Vähän yritti kamppailla vastaan kun nostin autosta syliin. Kun vihdoin päästiin luukulle,(äiti oli muuten hikimärkä "pikkupojan" raahaamisesta) ei mieheltä saanutkaan enää mitään vastausta. Päätti ottaa tirsat.
Matti nukkui reilun tunnin, kirurgian puolen päisvystävä tutki, ja seurattiin. Pikkumies nukkui reilun tunnin ja alkoi siitä virkoamaan. Eli säikähdyksellä selvittiin. Antin kanssa vaihdettiin vuoroja kahden maissa ja kohta pääsivätkin jo kotiin. Ei onneksi tarvinnut jäädä sairaalaan. 
Äitiä vaan hirvittää nämä kaatumiset. Seuraavaan kuvaukseen asti pitäisi jaksaa odottaa, eli lokakuun loppupuolelle. Lisäksi fysioterapeutin kanssa on välillä ollut puhetta että Matti on ollut välillä vähän vaisu. 
Lauantaina Matti oli isän ja Pekan kanssa sählytreeneissä. Siis aivotärähdyksen jälkeen. Siellä jonkun tylsän leikin kesken oli istunut laidalle ja alkanut nukkumaan tai esitti nukkuvaa/väsynyttä. Antti ja muitakin vanhempia oli vähän säikähtänyt että mikäs nyt tuli. Ja minä kans. Mutta Matti on aika usein myös fysioterapiaan mennessä esittänyt väsynyttä. Mutta mistä sitten tietää onko oikeastikin väsyneempi. Ja mistä se taas johtuisi.
Joitakin kertoja kun joku muu on saanut lääkettä vaikka pääkipuun. Mattikin on alkanut valitella särkyä siellä ja täällä että saisi myös lääkettä. ..jalkaa, vatsaa, päätä, ja liian usein päätä. On alkanut jo mietityttää että onko pää oikeasti kipeä. Mutta millä senkin mittaa...
Yritetty kyllä sanoa Matille, että huijata ei saa.
no kuva on kyllä Venetsiadriftingistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti