sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Oulun reissu tehty

Torstaina jätettiin Matti ja isi sairaalalle. Muutama tunti siellä meni. Matti pelaili uusia pelejä. Ei kiinostanut syödä. Lääkäri kävi jututtamassa, ihan uusi tuttavuus. Sitten oli vielä käynti fysioterapiassa. Fysioterapeutti oli sama kuin viimeksi. Sanoi että Matti on kehittynyt todella paljon ja oli Matti ollut paljon reippaampi kuin viimeksi. Jonkinlaista kireyttä jalaoissa havaittavissa. Aikoi jutella lääkärin kanssa asiasta. 
Sitten illaksi Antalle. Leikittiin ja käytiin vähän kaupoissa ja syötiin. Eikä meinattu malttaa nukkumaan. 
Aamulla Matti ja isi vietiin puoli kahdeksaksi osastolle. Puoli yhdeksän maissa pääsikin jo magneettikuvaukseen. Ja iskä haettiin sairaalalta aamupalalle. Tunnin päästä Antti lähtikin jo takaisin ja me muut pihalle laskemaan mäkeä. Kiva että yöllä oli tullut vähän lunta. Edellisenä päivänä laskettiin pelkällä kuuralla, eikä meinannut oikein luistaa. Mutta nyt luisti! :)
Yllättäen Antti soittelikin jo kahdentoista jälkeen että saa tulla hakemaan. Tosi nopeasti Matti pääsi pois sairaalasta nukutuksen jälkeen ja kun Antti oli mennyt sairaalalle Matti tuotiin osastolle ja oli hereillä. Aika nopea toimitus oli tämä. Hyvä niin. Lääkäri ja fydioterapeutti aikoivat esittää että fysioterapeutti kävisi kotona kaksi kertaa viikossa Mattia jumppauttamassa. Muuta tietoa ei tähän hätään saatu. Tulokset kuvista kuulee maanantaina kun lääkäri soittaa. 








Anta lähti töihin. Henna nukkui päikkärit ja me muut lähdettiin mäkeen, isin jäädessä vahtimaan Hennan unta.  Mattikin jaksoi hyvin kiivetä isoa mäkeä ylös. Olis varma että kantamiseksi menee mutta ei. Sitten käytiin vielä vähän kiipeilemässä puissa ja miekkailemassa oksilla. Mattia itketti kun mentiin sisään. Kun kyselin asiasta, itkee kuulemma sitä että lumi sulaa kohta. Kuka niin on sanonut? Mistä sää niin? No pilvistä!  ???
Sitten käytiin vielä ostoksilla Kempeleessä asti. Haettiin Anta töistä ja käytiin Rotuaarilla katsomassa jouluvalojen sytytys ja joulupukkia. 
Aamupäivästä lähdettiinkin sitten Kempeleeseen leikkimään kavereitten kanssa. Ja iltasella lähdettiin ajelemaan kotiin päin. Keli oli aika huono. Tiet oli lumisia ja loppumatkasta tuprutti lunta aika lailla. 
Tänään käytiin pitkästä aikaa laavuilemassa Perhojoella. Paistettiin makkarat ja osa lapsista pääsi offroadaamaankin.  :) Tuli vilu. Kotona saunottiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti