torstai 21. marraskuuta 2013

Oulua kohti

Pitkästä aikaa.
Ihan suunnitellusti tällä kertaa.
Matilla on ensimmäinen pään kontrollikuvaus.
Tällä kertaa pitäisi näkyä onko kasvainta jäänyt vielä jäljelle. Aiemmissa kuvissahan jotain näkyi vielä. Mutta meinattiin että se voisi olla leikkauksen jälkeistä turvotustakin. Toisaalta, vaikka kasvainta olisi jäänytkin sitä ei todennäköisesti tarvitse leikata uudestaan, koska kasvain on niin hyvänlaatuinen. Seuranta kuvauksia jatketaan joka tapauksessa seuraavat viisi vuotta.
Tämä väliaika on kotona mennyt tosi hyvin. Matti juoksee ja temppuilee. Höpöttelee varmaan enemmän kuin koskaan ennen. Suurin saavutus ehkä oli kun saatiin kesälenkkarit vaihdettua talvikenkiin. Alkaahan se olla jo aikakin. Tänään lähtiessä oli -8º. Tasapaino ei siis ole ihannkohdillaan vielä.
Vanhemmat alkaa pikkuhiljaa toipumaan. Aika väsynyt ja jaksamaton olo on vieläkin.
Matti ei hirveän intona ollut lääkäriin menosta, mutta jospa sairaalassa ei tarvitsisi kauan olla. Tänään tehdään anestesiakelpoisuus arviointi ja huomenna nukutus ja pään magneettikuvaus.
Ollaan koko porukan voimin matkassa. Jos vähän 'loma'reissua tässä samalla. Pikku flunssaa on päällä että saapa nähdä kuinka tarkka lääkäri siellä tänään arvioi. Hennalla ehkä pahiten mutta senhän ei pitäis Matin nukutuksiin vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti