maanantai 6. tammikuuta 2014

Huhhuh

Ennen neljää oltiin osastolla. Samantien Matti sai huoneen. Emlat laitettiin kädenselkiä puuduttamaan. Toinen hoitaja soitteli saman tien lääkärille että ollaan paikalla. Käytiin punnihteen ja mittaan Matti. Saatiin telkkari auki. Matti sai ruuan. Äiti haki seiskat. Ei löytäny uusimpia. Hoitaja aatteli että uusin vois olla kahvihuoneessa hoitajilla. Sitten toinen hoitaja toi lehden huoneeseen. Pilattiin hoitajien ruokatunti :). Oli niin parhaat hoitajat paikalla.
Lääkäri tuli, tutki. OK! Aamulla kuvaukseen jo toisena. Lääkäri yritti laittaa kanyyliä Matin käteen. Ei onnistunu ekalla.
Mutta onnistu tokalla!!! Hehee!  Jee!! Vaikka oli emlat ja kämmenselät punotti ja Matti huusi.
Hoitaja ja lääkäri meinas että koska kuvaus on niin aikaisin aamulla tulokset tulis mahdollisesti puolenpäivän maissa. eli toivottavasti saahaan ne ennenkö lähetään kotiin ja lääkäri tarkistaa että ollaan kotiin lähtö kunnossa kuvausnukutuksen jälkeen.
Sitten lääkäri lähti. Ei muuten oltu tätä lääkäriä tavattu ennen. Hoitaja toi vielä Matille tarrat. Sai kaks tarraa koska kaks kertaa pistettiin ja kyllä Matti oliki reipas.
Sitte saatiin lähtä!! Oltiin ulkona jo ennen viittä. Ei voi olla totta. Mutta oli kyllä niin parhaat hoitajat paikalla. Jes! Kiitos.
Sitte haettiin Anta kyytiin ja käytiin vähän kierroksella. Antalle syömään ja istumaan iltaa.
Voi että hyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti