maanantai 6. tammikuuta 2014

Matkalla

Päästiin matkaan mummolan evästyksen kautta. Matti olis halunnu jäähä mummolaan pelaileen. Lähti kuitenki hyvillä mielin lahjonnan jälkeen Oulua kohti. Enemmänkin Antalle kyllä kuin sairaalaan.
Tänäänhän olis siis tarkoitus arvioida Matin nukutuskelpoisuus ja huomenna otettais sitten pään magneettikuva. Eipä muuta tiedossa. Eli mahdollisesti huomenna jo oltais kotona. Kunhan ei vielä tänään.
Erityisesti jännittää siksi, että kasvaimen sanottiin olevan hyvänlaatuinen ja että vaikka kasvainta jouduttiin vähän jättämään se ei todennäköisesti vaadi jatkotoimenpiteitä. Jos kasvaa niin kasvaa hitaasti. Marraskuulla otetuissa kuvissa kuitenkin yllättäen näkyi uusi patti samassa kohdassa. Vähän eri mallinen, mutta ei juurikaan pienempi.
Sehän tässä joulun yli jännitti että jos se edes hetkellisesti tukkii aivonestekierron, oltas saatu lähtä piipaa autolla Ouluun. Kiitollinen mieli siitä että saatiin olla kotona joulu. Vaikkakin jouduttiin flunssaa ja muita pöpöjä välttelemään tämän nukutuksen takia.
Nyt hissuksiin Oulua kohti talvirajoituksilla ja kesäkelillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti