keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lääkäripäivä

Aamulla nukuttiin pitkään. Matti vähän heräili yöllä. Samantien sairaalalta jo soitettiinkin. Puoli kaksitoista sais olla osastolla. No alkohan se jännittämään. Pakattiin, syötiin ja lähdettiin.
Osastolla sai vähän aikaa odotella. Matti pelaili. Lääkärit piti palaveria. Sitten lääkärit tuli. Piti vähän osaston lääkärin kanssa palaveria. Soitti muutaman puhelun. Neurologi lähti. Sitten mentiin.
Tällä kertaa oli eri neurokirurgi,  oli kyllä alkumetreillä mukana. Ja osaston lääkäri oli paikalla.

Kasvaimen mitat oli vähän pienentyneet. Mutta kasvain on tallella, ei muita löydöksia. Aivonestekierto on kunnossa. Ei pelkoa että menisi tukkoon. Katottiin kaikkia kuvia ristiin rastiin, mikä oli kyllä hyvä. Sanoivat että saa elellä ihan normaalia elämää ja kolmen kuukauden päästä on kontrollikuvaus. Sen jälkeen taas mietitään uudestaan. Jossain vaiheessa todennäköisesti tullaan leikkaamaan uudestaan, mutta annetaan Matin ensin kunnolla toipua tästä edellisestä.

Sitten odoteltiin paperit ja lähdettiin shoppailujen kautta kotiin.  Eilen aamulla oli niin ihanasti lunta. Ja nyt satelee vettä. Melko talvinen ilma.

1 kommentti: