perjantai 3. tammikuuta 2014

Huhhuh

Alkaa pyhät pikkuhiljaa olemaan ohi ja alkaa jännittämään Ouluun lähtö. Loppiaisena pitäisi olla neljän aikaan perillä. Vaikka on vältelty jouluna kaikenlaista; jätettiin aattohartaus väliin, eikä käyty kenelläkään edes ehkä nuhaisilla, eikä päästetty ketään meille, silti on pientä flunssaa ollut koko sakilla. Pahin oli kun Matti ei päässyt joulupäivänä mummolaan, itkuhan siinä pääsi eikä tainnut olla äitilläkään kaukana. Käytiin sitten vähän pienemmällä porukalla. Aattona käytiin syömässä toisessa mummolassa. Joulupukkia lähdettiin katsomaan kuitenkin kotiin. Ja olihan se pukki kilti. Lahjoja saatiin läjäpäin :). 
Vierailut ja ulkoilut jäi todella vähälle tänä jouluna. Kotosalla leikittiin ja loikoiltiin. Antti kävi jo välipäivinä töissä. Anta kävi uutena vuotena. Lapset oli innoissaan ja ehkä vanhemmatkin vähän ;). Ilotulituksetkin jäi välistä, koska venetsialaisissa se oli niin itkuista touhua. No Emma ja Pekka olis ehkä halunneetkin. Tai Pekkaa nyt kiinnosti aika paljon leegoilla leikkiminen. Aika hikinen homma oli saada leegoja vähän järjestykseen että niistä mitään ohjeiden mukaista pysty rakentamaan. No aika kiva kaupunki saatiin aikaiseksi. Emma piti heti naamiaiset ja Pekka aika onnettomuus alttiit drifting-kisat.


Pekka oli tänään jo ensimmäistä päivää koulussa. Sain päällystettäväksi uuden matikan kirjan. Mietin vain että oliko tämä ensimmäinen mun päällystämä kirja. Kuulemma syksyllä kirjat päällysti Teemu ja Vilma :) 
Matti on ihan tyytyväisin mielin lähdössä Ouluun katsomaan Antaa ja on sairaalastakin jotain puhetta ollut. Jännittää onko Matti flunssaton, mitä lääkäri sanoo ja otetaanko kuvat. Olis kiva tietää missä patin suhteen mennään. Matin vointi on ollut hyvä. Touhuilua on riittänyt. Kävely on edelleen jäykkää mutta muuten oireeton kaveri. 












Meijän mussukat
Päällimmäisenä kiitollinen mieli siitä että saatiin olla kotona koko sakilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti