perjantai 23. elokuuta 2013

Hups!

Onpas aika vierähtänyt nopeaan. Tiistaina iltapäivällä en jaksanut enää odottaa soittoa Oulusta vaan soittelin osasto 51 päin. ( jahas Henna tuli auttamaan äitiä kirjoittamisessa ) Ymmärsin asian niin että vasta ensiviikolla annetaan leikkaus aika. Ärsytti ajatus että viikko vielä pitää odottaa tietoa leikkausajasta eikä mitään tietoa millä viikolla leikkaus on. Keskiviikkona kuitenkin kirurgi soitti Antille töihin, että leikkaus on perjantaina 13.9. Lääkäri itse päivystää kuitenkin viikonlopun, että sen puolesta ei haittaa vaikka leikkaus on viikonloppua vasten. Sairaalaan pitää lähteä jo 11.9. Torstaina otetaan vielä uudet magneettikuvat. Jos uskois numeroihin, niinnämä päivät ei ehkä kuulostais maailman parhailta; perjantai 13. päivä ja terroristi päivä 9/11. No se siitä.
Toivotaan että kaikki menee hyvin. Voisi kuvitella, että kasvain ei ole pahanlaatuinen koska leikkauksella ei tuon kiireempi ole. Tai siinä uskossa lääkäritkin ovat. Ei auta kuin toivoa parasta. Leikkauksessa saadaan kuitenkin jotain arvioita kasvaimen laadusta ja jatko hoidosta. Kasvaimen tarkempi tutkimusvastaus pitäisi tulla kahden viikon sisällä leikkauksesta. Että vielä tässä on odottelua ja jännäämistä. Ja vähän sitä ressaa koko ajan tuon Matin leikeistä, ettei leiki liian rajuja leikkejä. Aika uskomatonta että tuolla pienellä energiapakkauksella, EI-miehellä on niin suuri juttu edessä.
Normaalia elämää on tämä viikko vietetty kerhojen ja koulun merkeissä. Matti oli tänään taas kerhossa. Ei tunnu vielä omalta. Oma kerho on perhekerhon puolella ja tämä kerho on Emman kerho. Suostui kuitenki jäämään kerhoon, äiti vähän karkasi. Matti ei ollut itkenyt, eikä suostunut askartelemaan. Mutta hyvin oli mennyt.
Eilen illalla lapset heitti keihästä pihalla. Välillä kävivät Sanna-mummon kanssa marjametsässä. Ilma oli hyvä ja kehäänheitto jatkui aika myöhään. Pitkämäki pärjäsi aika hyvin. Harivnaisia vieraitakin poikkesi torstain ratoksi. Raution mummo  ja Tane kävivät piipahtamassa. Matilla vain pääsi itku kun vieraat lähtivät. Lähtivät liian aikaisin ja Matti ei saanut karkkipussia, mistä oli ollut puhetta. No, illalla sekin löysi perille :) ja hyvin maistui.
Pitkämäki nro2 heittää

Vielä kaikki hyvin. Viikonlopulle on suunnitelmissa ainakin Epua Drifting, jos Teemun auto on kunnossa. Torstai-iltana Mattikin kävi tallilla toteamassa että moottori on rikki.
Kävästiin mummolassa syömässä ja tullessa tultiin hallin kautta kotiin. Lapset tykkäs temppuilla linja-autossa, kiipeillä rampeilla ja huudella mikrofoniin. Ja lähtihän se kisa-autokin käyntiin. :) Mattia kyllä vähän meteli pelotti.




1 kommentti:

  1. Onneksi saat luottaa siihen, että ei tarvitse miettiä tuollaisia huonoja päiviä, vaan saat antaa kaikki huolesi Herran käsiin. Kuulostaa hyvältä, että olette liikkeellä normaalisti ja teette yhdessä kivoja asioita. Iloa ja siunausta tähän päivään!

    VastaaPoista