perjantai 16. elokuuta 2013

Perjantai 16.8

Matin seurakunnan kerho alkoi tänään. Ensin vietiin Pekka kouluun. Äiti lähti Mattia viemään. Isä olikin lähtenyt käymään töissä. Matti oli innoissaan lähdössä, mutta ei suostunut jäämään yksin kerhoon. Äiti jutteli Kaija tätin kanssa ja kuuli että Emmakin oli jutellut Matin tilanteesta kerhossa. Emma oli sanonut että aluksi äiti sanoi että se oli meidän syy, mutta sitten ettei se ollutkaan. Muut lapset jäivät kerhoon ilman vanhempia. Äiti oli Matin kaverin puoli tuntia. Siirtyi eteisen puolelle ja häipyi sitten aamupalalle. Mutta puolen tunnin päästähän Mattia sai jo lähtä hakemaan. Kerho kesti ensimmäisellä kerralla vain tunnin. 
Kerho oli mennyt hyvin. Matti ei ollut puhunut mitään äitin lähdöstä vaikka äiti oli luvannut olla lähtemättä. Eväät eivät olleet maistunee. Eikä niiden syöntiin ollut aikaakaan. 13 lasta kerhossa oli yhteensä. Kiva oli ollut leikkiä.
Matti oli kyllä sitä mieltä, että tämä on Emman kerho ja Matin kerho on seuriksen toisella puolella  (perhekerho). Mutta katsotaan miten tästä jatkuu. Ehkä ensi viikolla ehtii vielä kerhoon. Sitten tulee ainakin parin viikon tauko. Kotona Antti sulki trampoliinin verkon nippusiteillä siihen asti että Matti lähtee laikkaukseen.
Matin vointi on ollut hyvä. Ollaan nautittu aurinkoisesta ja lämpöisestä päivästä.


2 kommenttia:

  1. Hieno blogi ja rohkea teko perustaa tämä. Toivotan teille älyttömästi voimia ja uskoa Taivaan Isän huolenpitoon!

    VastaaPoista
  2. Itkuksi meni. Tuli niin Matiaksen oys ajat mieleen. :( paljon voimia koko perheelle ja pikku- matille enkeleitä! ♥ ootte ajatuksissa! t. Ex- naapurit Espoosta

    VastaaPoista