keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Keskiviikko

 Eilen haava aluetta katsottiin ekaa kertaa. Haava ei ollut hirveitä vuotanut eikä haava alue pullottanut eikä punoittanu. Näytti hyvältä. Katsastin uuden lähi kaupan s marketkin on yllättävän lähellä ja Hese. :)
Yöllä Matille ja Antille olikin tiedossa ohjelmaa. Illalla vähän myöhemmin nukkumaaan ja aamulla herätys viideltä. Kymmeneltä aamupäivällä oli sitten EEG. Äiti ja isä sai olla mukana. Vähän mietotytti miten onnistuu mutta hyvinnonnistui. Matti nukkui 15 minuuttia eikä heilunut unissaan liikaa. tuloksetkn saatiin parin tunnin kuluessa. Ei löytyn motään häiriöitä. Epilepsia lääke loppunee viikon päästä.
Tänään oli kivaa. Oli Hese päivä. Kiitokset kaakkurin 5 ja 6 liokille. Ihan kiva piristys sairaalassa oloon.
Ruoka tuli kahdelta. Matti ehti syödä. puoli kolmelta käytiin fysioterapeutinnluona harjoituksissa. Uutiset ei ollu hirviän ilosia. Suosittelee välittömästi erikoisfysioterapiaa. Syksyllä ootettiinkin fysioterapiaan pääsyä joku kolme kuukautta että saapa nähä miten nyt käy. Fysioterapeutti tekee lausunnon. Osasto 51 lääkäri puoltaa. Lähete lähetetään kokkolan kiuruun kun siis sihteeri on sen ehtinyt kirkoittaa. Kiurussa jollekin lääkärille? Sieltä lähete terveyskeskuksen palaveriin että saako sitä ja kuinka paljon ja mistä. Sitten kun n löytyy vielä fysioterapeutti joka ei just sattuis oleen lomalla. Tietenki niim että kesälomat ei oo sekottanu edellisiä vaiheita... ei ihan usko riitä...
Tänään kävi vielä neurokirurgi katsomassa haavaa. Ok.
Illalla käytiin vielä mattia suihkuttamassa. EEGn savet ja geelit pois tukasta. Muutama iltasatu ja Äiti lähti nukkumaan. Ja Mattikin oli ekaa kertaa että äiti joko sää lähet. Oli helpompi lähteä.

1 kommentti:

  1. Rukoillaan, että sopiva fysioterapia järjestyy. Jumalalle kaikki on mahdollista! Voimia ja siunausta!

    VastaaPoista