sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuksen viettoa

'Voimamme on voitossaan, 
elämämme veressään.
Haavoissansa pyhis on
riemuvuosi loputon. 
Armon voima meitä kantaa,
kunnes pääsemme taivaaseen.'

Olipa hyvät seurat. Käytiin perinteisesti juhannusseuroissa, jotka tällä kertaa poikkeuksellisesti pidettiin Himangalla.
Kiitos kaikille järjestäjille. Ohjelma oli monipuolinen ja mielenkiintoinen. Ja kun ei tarennut enää paikan päällä olla, netistä pystyi jatkamaan seuroja kotona. Oli mukava nähdä tuttuja,  ja taisi väkeäkin olla kun ei ihan kaikkia tuttujen kanssa osunut kohdilleen.
Meidän Matin ja meidän perheen esirukoilijoiden määrä vetää hiljaiseksi. Ihmisten huolenpito ja välittäminen lämmittää mieltä. Kiitos jokaiselle esirukoilijalle ja -ryhmälle. Ihmeellistä miten ihan tuntemattomillakin on huolena Matin kuulumiset.
Mukava olla kotona. Ensi viikolla ohjelmassa fysioterapeutin metsätys, ja tikkien poisto. Toivottavasti molemmat onnistuu hyvin. Ihmeelliseltä tuntuu, että onnistuttiin saamaan apuvälineet ennen juhannusta ja että Oysista saatiin fysioterapiaan maksusitoumus. Enää tarvisi löytää fysioterapeutti (erikoistunut lapsiin ja käynyt ndt kurssin) jolla on vapaita aikoja ja joka ei ole lomalla. 

'Herran haltuun kaikki rakkaat...'
SML 82


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti